Găsește plescavița din Leskovac, brandul culinar al Serbiei, în aplicația prin care îți comanzi de obicei mâncare acasă sau la birou! Am trecut prin toate etapele necesare înrolării restaurantului nostru în aplicațiile Glovo, BoltFood, TakeAway și TAZZ, ceea ce înseamnă că de acum te poți bucura de preparatele 100% sârbești pe care le iubești și fără să faci un drum până la restaurantul nostru.

Plescavița sârbească la o comandă distanță

Am inclus în meniurile disponibile în aplicațiile de livrare atât plescaviță cât și alte preparate rumenite pe grătar. Îți așteptăm comenzile pentru acasă sau la birou pentru plescavița simplă sau Gurmand, chiftea, mici Gurmand, cârnați, pulpe și piept de pui, frigărui din mușchiuleț de porc, piept sau ficăței de pui, ceafă sau coaste sau piept dezosat ori mușchi de porc la grătar, dar și pentru șnițel de porc sau pui, cașcaval pane ori ciuperci la grătar și o multitudine de salate care de care mai pline de vitamine.

După ce-ai comandat, și dacă ai câteva minute libere, dă-ne și nouă de veste prin formularul de contact cum ți s-a părut mâncarea de la Plescaviță Srbească. Ne-ai ajuta mult!