Livrare și plată

Pentru comenzile care depășesc suma de 200 de lei, transportul este GRATUIT, iar pentru restul comenzilor taxa de transport este de 14,90 de lei.
Produsele și serviciile oferite pe site sunt disponibile doar în București. Prețul produselor afișat pe site este în lei (RON), are TVA inclus și nu include taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte în funcție de valoarea comenzii. Eventualele modificări de preț, reduceri sau promoții vor fi menționate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalități de plată

On line cu card bancar. Acceptăm la plată următoarele tipuri de card: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Plățile sunt procesate prin serviciul NETOPIA MobilPay.

Termenul de livrare obișnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 1-3 ore din momentul în care a fost plasată comanda.
Transportul este efectuat cu firmele de curierat rapid.
Prețul de transport se calculează în funcție de valoarea comenzii. Taxa de transport va fi plătită odată cu contravaloarea comenzii, prin modalitățile de plată menționate anterior: online cu card bancar.

SERBIAN CUISINE S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.
SERBIAN CUISINE S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv SERBIAN CUISINE S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz SERBIAN CUISINE S.R.L. va informa clientul asupra situației create.