Termeni și Condiții

Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui.

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman.

Acest site (excluzand paginile detinute de terti catre care sunt inserate link-uri in prezentul site) este sub controlul si este operat de: S.C. SERBIAN CUISINE S.R.L., CIF: RO42972411, Reg. com.: J40/10615/2020, Adresa: Municipiul Bucuresti, Calea Vacaresti, Nr.240, Cam. 1, Bl.72a, Sc.1, Et.3, Ap.9, Sector 4, Bucuresti, Judet: Bucuresti. SERBIAN CUISINE S.R.L. este o companie infiintata in Romania.

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Va multumim pentru accesarea site-ului https://prescavita.ro (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”).
Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate. Serviciile pe care acest Site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani, care au consimtamantul parintilor de a utiliza Site-ul.
Acest site (excluzand paginile detinute de terti catre care sunt inserate link-uri in prezentul site) este sub controlul si este operat de: S.C. SERBIAN CUISINE S.R.L., Municipiul Bucuresti, Calea Vacaresti, Nr.240, Cam. 1, Bl.72a, Sc.1, Et.3, Ap.9, Sector 4, Bucuresti. SERBIAN CUISINE S.R.L. este o companie infiintata in Romania.
Nu este permisa utilizarea, modificarea, copierea sau orice alte operatiuni referitoare la Marca Inregistrata si la Site fara acordul scris, prealabil, al Societatii.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul postarii pe acest Site. Accesand legatura “Termeni si conditii”, puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.
Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, indiferent de motiv si fara nicio notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.
Site-ul pe care l-ati accesat este un site gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Termeni de acceptare de utilizare

Acesti Termeni de Utilizare guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ul Web pescavita.ro.

Prin folosirea, vizitarea, sau navigarea site-ul Web pescavita.ro, acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul Web pescavita.ro. Aceste Conditii de Utilizare pot fi suplimentate sau aditionate ori de câte ori detinatorul pescavita.ro considera ca fiind necesara, prezentele conditii si termeni constituindu-se ca o conventie intre dumneavoastra (utilizator) si pescavita.ro, si se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului Web pescavita.ro. Acesti Termeni si conditii de utilizare pot afecta în anumite cazuri izolate drepturile, caz în care detinatorul recomanda expres lecturarea cu atentie a prezentei expuneri.

Modificari la Termenii de utilizare

plescavita.ro îsi rezerva dreptul, din timp în timp, cu sau fara notificare adresata utilizatorilor, de a modifica aceste Conditii de utilizare cu respectarea principiului confidentialitatii. Versiunea cea mai curenta a acestor Termeni de Utilizare poate fi vizualizata în forma revizuita daca aplicati clic pe „Termenii de utilizare”, situata în partea de jos a paginilor site-ului Web plescavita.ro. Versiunea cea mai curenta a Termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului Web plescavita.ro dupa efectuarea modificarilor înseamna ca sunteti de acord cu aceste modificari.

Confidentialitate si Informatii personale

Site-ului Web plescavita.ro se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care utilizatorul le ofera si întelege a le pune la dispozitia noastra neconditionat. Orice informatii transmise pe site-ului Web – plescavita.ro este supusa politicii noastre de confidentialitate, termenii regasindu-se în mod explicit în prezentul paragraf si în general în conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a intelege pe deplin abordarea noastra,totodata orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi regasita în aceleasi conditii de aplicarea si cu acelasi grad de confidentialitate.

Contul dumneavoastra

Daca utilizati site-ul Web plescavita.ro, sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si parola si pentru restrictionarea accesului la computer, totodata sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul dvs. sau parola.

Site-ul web plescavita.ro, vinde produse /servicii, care pot fi achizitionate prin diferite forme de plata: numerar/ card bancar . Daca aveti sub 18 ani, puteti utiliza site-ului Web – plescavita.ro, numai cu implicarea unui parinte sau tutore.

Site-ului Web – plescavita.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, sterge sau edita continutul, sau de a anula comenzi cu respectarea principiului de discretie.

Acceptul dumneavoastra

Prin utilizarea si / sau vizitand acest website (în nume propriu sau colectiv, incluzând tot continutul disponibil prin numele de domeniu plescavita.ro va exprimati acordul, dumneavoastra fiind în deplin acord cu acesti termeni si conditii („Termeni de utilizare”) si termenii si conditiile de notificare de confidentialitate plescavita.ro, care sunt încorporate în prezenta prin referinta. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, va rugam sa nu utilizati site-ul Web – plescavita.ro.

Site-ul de acces

plescavita.ro va acorda permisiunea de a utiliza site-ul asa cum este prezentat prin Conditii de utilizare, cu conditia ca:

(1) utilizarea de catre dvs. a site-ului asa cum este permis este doar pentru uz personal, necomercial;

(2) nu veti copia sau distribui orice o parte din site-ul în orice mediu/forma, fara autorizatie prealabila scrisa plescavita.ro;

(3) nu va altera sau modifica în tot sau în parte nici o parte a site-ului, altele decât cum poate fi necesar în mod rezonabil

pentru a utiliza site-ul pentru scopul propus; si

(4) sunteti în conformitate cu termenii si conditiile acestor Termeni de utilizare.

În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune sa. La crearea contului, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru

activitatea ce are loc în contul dvs., si trebuie sa va pastrati parola contului securizat. Trebuie sa notificati plescavita.ro imediat, anuntând orice încalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dvs. plescavita.ro nu va fi raspunzatoare

pentru pierderile cauzate de dvs. prin utilizare neautorizata a contului dumneavoastra, puteti fi raspunzator pentru pierderile/afectarea intereselor plescavita.ro, sau altora prin utilizarea neautorizata.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, inclusiv, fara limitare, „robotii”, „paianjeni”, „cititori off”, etc, care acceseaza site-ul într-o maniera care trimite mai multe mesaje de cerere pe serverele plescavita.ro, într-un anumita perioada de timp, pentru un utilizator si pentru un mod rezonabil, în aceeasi perioada, prin utilizarea unei conventii on-line browser-ul web. Fara a aduce atingere celor de mai sus, subventii plescavita.ro, operatorii de public cu permisiunea de a utiliza motoare de cautare paianjeni pentru a copia materiale de pe site-ul pentru unicul scop de a crea indici accesibile publicului cautate ale materialelor, dar nu cache-uri sau arhive de astfel de materiale. plescavita.ro îsi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie în general sau în cazuri specifice si izolate. Sunteti de acord sa nu se colecteze sau sa se recolteze orice informatii de identificare personala, inclusiv numele de cont, de la site-ul, nici de a utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul pentru orice scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu fie solicitate, în scopuri comerciale.

plescavita.ro site-ul

Acesti Termeni de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor de site-ul, inclusiv a utilizatorilor, care sunt, de asemenea, utilizatori de continut video, informatii, si alte materiale sau servicii prezente pe site-ul. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte parti care nu sunt detinute sau controlate de catre plescavita.ro. Site-ul Web – plescavita.ro nu are nici un control asupra acestora si nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile uzitate de orice site-uri terte parti. În plus, site-ul Web – plescavita.ro nu va si nu poate cenzura sau edita continutul nici unui site terta parte. Prin utilizarea site-ul, terte va scuti în mod expres plescavita.ro de la orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a orcarui site-ului terta parte. În consecinta, va recomandam sa fiti constienti când parasiti site-ul precum si recomandarea noastra expresa pentru a citi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui alt site web pe care le vizitati.

Site-ul de acces

plescavita.ro va acorda permisiunea de a utiliza site-ul asa cum este prezentat prin Conditii de utilizare, cu conditia ca:

(1) utilizarea de catre dvs. a site-ului asa cum este permis este doar pentru uz personal, necomercial;

(2) nu veti copia sau distribui orice o parte din site-ul în orice mediu/forma, fara autorizatie prealabila scrisa plescavita.ro;

(3) nu va altera sau modifica în tot sau în parte nici o parte a site-ului, altele decât cum poate fi necesar în mod rezonabil

pentru a utiliza site-ul pentru scopul propus; si

(4) sunteti în conformitate cu termenii si conditiile acestor Termeni de utilizare.

În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune sa. La crearea contului, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru

activitatea ce are loc în contul dvs., si trebuie sa va pastrati parola contului securizat. Trebuie sa notificati plescavita.ro imediat, anuntând orice încalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dvs. plescavita.ro nu va fi raspunzatoare

pentru pierderile cauzate de dvs. prin utilizare neautorizata a contului dumneavoastra, puteti fi raspunzator pentru pierderile/afectarea intereselor plescavita.ro, sau altora prin utilizarea neautorizata.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, inclusiv, fara limitare, „robotii”, „paianjeni”, „cititori off”, etc, care acceseaza site-ul într-o maniera care trimite mai multe mesaje de cerere pe serverele plescavita.ro , într-un anumita perioada de timp, pentru un utilizator si pentru un mod rezonabil, în aceeasi perioada, prin utilizarea unei conventii on-line browser-ul web. Fara a aduce atingere celor de mai sus, subventii plescavita.ro, operatorii de public cu permisiunea de a utiliza motoare de cautare paianjeni pentru a copia materiale de pe site-ul pentru unicul scop de a crea indici accesibile publicului cautate ale materialelor, dar nu cache-uri sau arhive de astfel de materiale. plescavita.ro îsi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie în general sau în cazuri specifice si izolate. Sunteti de acord sa nu se colecteze sau sa se recolteze orice informatii de identificare personala, inclusiv numele de cont, de la site-ul, nici de a utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul pentru orice scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu fie solicitate, în scopuri comerciale.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ul Web – plescavita.ro cu exceptia datelor trimise si înregistrate de utilizatori (dupa cum este definit mai jos), inclusiv, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, sunete, muzica, clipuri video, caracteristici interactive si similare („Continut”) si marci comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acestea („Marcile”), sunt detinute sau licentiate de catre plescavita.ro, sub rezerva dreptului de autor, în concordanta cu legislatia Statului Român în vigoare ( cod civil,noul cod de procedura civila ,codul penal si de procedura penala precum si conventiile internationale precum si a altor drepturi de proprietate intelectuala . Continutul de pe site-ul este oferit pentru tine si este doar pentru informarea dumneavoastra si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat, sau altfel exploatat pentru orice alte scopuri, fara nici un fel prealabila acordul scris al proprietarului de drept. Sunteti de acord sa nu se angajeze în utilizarea, copierea sau distribuirea de orice continut, altele decât permis în mod expres aici, inclusiv orice utilizare, copiere, sau distributia de trimise de utilizatori de terte parti obtinute prin site-ul pentru orice scopuri comerciale. Daca descarcati sau imprimati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor si alte notificari de proprietate continute de acestea. Sunteti de acord sa nu eludeze, dezactivati sau în alt mod interfera cu elementele de securitate legate de site-ul sau caracteristicile care împiedica sau restrictioneaza utilizarea sau copierea oricarui continut sau impune limitari privind utilizarea site-ului sau a continutului acestuia.

Trimise de utilizator

Site-ul Web plescavita.ro poate acum sau în viitor, sa permita prezentarea de fotografii, fisiere audio, video sau alte comunicari transmise de catre dumneavoastra si alti utilizatori („trimise de utilizatori”) si hosting, partajarea, si / sau publicarea acestor materiale postate. Se întelege ca daca sunt trimise de utilizatori sunt publicate de acestia Site-ul Web plescavita.ro nu garanteaza confidentialitatea cu privire la orice observatii sau postari neautorizate. Sunteti de acord ca Site-ul Web PLESCAVITA.RO poate publica numele dvs. în si/sau în alte comunicate de presa sau articole de mass-media. Tu trebuie sa fi singurul responsabil pentru propriile postari trimise transmise în calitate de utilizator si consecintele postarii sau publicarii lor.

În legatura cu datele / formele de postare trimise de utilizatori, va afirma, reprezinta, si / sau garantati ca:
(i) detineti sau aveti licentele necesare, drepturile, acordurile, si permisiuni de a folosi si de a autoriza lui Trenta de a utiliza toate brevetele, marcile comerciale, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate si la oricare si toate trimise de utilizatori, pentru a permite includerea si utilizarea trimise de utilizatori, în mod avute in vedere de site-ul si aceste Conditii de utilizare, precum si
(ii) aveti acordul scris, eliberarea si / sau permisiunea de fiecare persoana identificabila individuale în Prezentarea utilizator de a utiliza numele sau asemanarea fiecare astfel de persoana individuale identificabile care sa permita includerea si utilizarea trimise de utilizatori în anumite forme avute in vedere, acestea prin continut si valoare putând deveni proprietatea Plescavita.ro , care totodata poate utiliza astfel de observatii, în orice mod sub principiului discretiei. Pentru clarificare, veti pastra si anunta toate drepturile de proprietate pentru postari transmise / trimise de dvs. în calitatea de utilizator altele. Cu toate acestea, prin prezentarea trimise de utilizatori Site-ul Web PLESCAVITA.RO , va informam ca site-ul nostru e un perpetuu la nivel mondial, non-exclusiva, royalty-free, licenta de sublicenseable si transferabile de a folosi, reproduce, distribui, pregati lucrari derivate din, afisare, si de a efectua postari trimise de utilizatori în legatura cu site-ul proprietatea PLESCAVITA.RO în mediul de afaceri, inclusiv, fara limitare pentru promovarea si redistribuirea o parte sau toate site-ului (si lucrari derivate ale acestora), în orice format media si prin orice canale media.

În legatura cu datele trimise de utilizatori, sunteti de acord ca detinatorul Site-ul Web PLESCAVITA.RO :
(i) sa prezinte materialul/materiale care sunt protejate de copyright, protejata prin secret comercial ,civil sau în alt mod, sub rezerva drepturilor de proprietate, inclusiv protejarea vietii private si a drepturilor de publicitate, si daca nu sunteti proprietarul acestor drepturi sa aiba permisiunea de a le remite proprietarului lor de drept de a posta materialul numai daca considera ca este necesar si de a acorda lui PLESCAVITA.RO toate drepturile de licenta acordate aici;
(ii) de a nu publica date eronate sau interpretari eronate care ar putea deteriora imaginea lui PLESCAVITA.RO sau a oricarei parti terte;
(iii) sa nu prezinte materiale care sunt ilegale, obscene, comportamentul defaimator, calomniator, amenintator, pornografic, de
hartuire, de ura, rasial sau etnic ofensator sau încurajeaza care ar fi considerat o infractiune penala, da nastere la raspundere civila, incalca orice lege, sau este în alt mod inadecvat;
(iv) anunturile postale sau solicitari de afaceri:
(v) va dati drept alta persoana. Site-ul Web PLESCAVITA.RO nu sustine si nu aproba nici un mesaj sub orice forma /format care prin continut poate afecta drepturile sale sau ale utilozatorilor participanti si înregistrati.

Întelegeti ca în calitatea dumneavoastra de utilizatori de buna credinta aveti dreptul si obligatia legala de a aduce în mod imediat la cunostinta detinatorului Site-ul Web PLESCAVITA.RO toate datele ce prin natura lor va pot afecta imaginea dumneavoastra /tertilor precum si orice alta fapta care prin natura sa poate pune în cauzalitate o persoana o entitate sau însati existenta prezentului Web site, fapt pentru care în toate cazurile reliefate mai sus solicitam sa contactati proprietarul prezentului site , înstiintat fiind de pericolul iminent.

Proprietarul Site-ul Web PLESCAVITA.RO va sta la dispozitie la urmatoarele date de contact – telefon sau e-mail prin reprezentantul sau de imagine si/sau legalitate.

Garantie

Site-ul Web PLESCAVITA.RO , garanteaza utilizatorilor/solicitantilor servicii de calitate oferite la standarde ridicate dar numai în masura în care se constata ca aceste servicii sunt just solicitate si strict în conformitate cu domeniul/domeniile de activitate prestate.

PLESCAVITA.RO va refuza sa dea curs sau sa raspunda solicitarilor care prin natura lor pot aduce atingere entitatii, sau utilizatorilor cooptati si legal înregistrati,totodata PLESCAVITA.RO va avea dreptul de a identifica si aduce la cunostinta autoritatilor competente orice aspect ce nu încadreaza natura legalului si care prin mesajul si forma sa poate aduce atingere asupra naturii comerciale,imaginii,demnitatii etc..

Limitarea raspunderii

În nici un caz, angajatii PLESCAVITA.RO nu pot fi responsabilizati pentru actiuni în care pot fi implicati în varii situatii : ACCIDENTALE, SPECIALE, PUNITIVE, SAU CONSECUTIVE DE ORICE FEL REZULTATE DIN ORICE ERORI
(I), GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI /SAU CERINTELOR,
(II) PERSONALE ,CORPORALE SAU PAGUBE, DE ORICE NATURA, REZULTATE DIN ACCESUL LA DVS SI UTILIZAREA SITE-UL NOSTRU,
(III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT LA SAU ÎN UTILIZAREA SERVARELOR NOASTRE SECURIZATE si / sau INFORMATII DE NATURA PERSONALE SI / SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA,
( IV) ORICE INTRERUPERE SAU ÎNCETAREA DE TRANSMISIE CATRE SAU DIN SITE-UL NOSTRU,
(IV) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL, CARE POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA, PRECUM SI / SAU
(V) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CON?INUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL UTILIZARII DE ORICE CON?INUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL TRENTA’S, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE , CONTRACT, SAU ORICE ALTA TEORIE LEGALA DACA ENTITATEA ESTE AVERTIZAT DE POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE. LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA ÎN MASURA PERMISA DE LEGE ÎN ROMÂNEASCA APLICABILA.

CA LIMITA A RASPUNDERII CIVILE SAU PENALE –PLESCAVITA.RO – CA ENTITATE PRIN SINE SI SAU PRIN REPREZENTANTII SAI POATE FI CULPABILIZATA SI SUPUSA MASURILOR CIVILE SI SAU PENALE DOAR DACA O INSTANTA LEGAL ABILITATA HOTARASTE ÎN MOD DEFINITIV SI IREVOCABIL CA O ACTIUNE DIRECTA A ENTITATII PLESCAVITA.RO CA SINE A FACUT SI PRODUS ÎN MOD DIRECT UN PREJUDICIU CE A ADUS ATINGERE SUB ORICE FORMA UTILIZATORILOR/CONSUMATORULUI DE SERVICII FURNIZATE DE PLESCAVITA.RO. TOTODATA PLESCAVITA.RO ÎSI REZERVA DREPTUL DE A SE ÎNDREPTA ÎN FOND PRETENTII ASUPRA ORICAREI ENTITATI RECUNOSCUTE SI DOVEDITE CARE PRIN ACTIUNEA SA DIRECTA A ADUS PREJUDICII ÎN ORICE FORMA PLESCAVITA.RO SAU UTILIZATORILOR SAI.

Site-ul Web PLESCAVITA.RO este controlat si oferit de la facilitatile sale din ROMÂNIA. PLESCAVITA.RO nu admite si sau recunoaste ca site-ul sau este potrivit sau disponibil pentru utilizare în alte locatii decât cea recunoscuta la pct.9.9 (date de identificare ale detinatorului) Cei care acceseaza site-ul sau de a folosi un eventual Site-ul Web PLESCAVITA.RO de la alte jurisdictii o fac pe propria lor vointa si sunt raspunzatori pentru încalcarea legii.

Înregistrarea, parola

Anumite pagini de pe Site-ul Web PLESCAVITA.RO pot fi protejate prin parola. Accesul la aceste pagini este disponibil numai utilizatorilor înregistrati, în interesul securitatii desfasurarii activitatii. Utilizatorii nu au dreptul sa solicite înregistrarea de catre Site-ul Web PLESCAVITA.RO . În mod special, Site-ul Web PLESCAVITA.RO îsi rezerva dreptul de a solicita înregistrare pentru unele website-uri care anterior beneficiau de acces liber. Site-ul Web PLESCAVITA.RO va avea dreptul, în orice moment, sa revoce autorizatia de acces prin blocarea datelor de acces, fara nicio obligatie de a specifica motivele unei asemenea actiuni, în special în cazul în care :
– utilizatorul furnizeaza date de înregistrare eronate;
– utilizatorul a încalcat prezentele conditii sau a fost neglijent în utilizarea datelor sale de acces;
– utilizatorul a încalcat legislatia în vigoare pentru accesul la , Site-ul Web PLESCAVITA.RO sau pentru utilizarea acestuia;
– utilizatorul nu a utilizat Site-ul Web PLESCAVITA.RO pentru o perioada mai lunga de timp.

În cazul în care este necesara înregistrarea, utilizatorii vor sunt obligati sa furnizeze date corecte la înregistrare si sa anunte Site-ul Web PLESCAVITA.RO imediat cu privire la orice schimbari ulterioare (când aceste date sunt furnizate online). Utilizatorii sunt obligati sa ia masuri privind primirea e-mailurile transmise catre adresele de e-mail specificate de acestia.

Dupa finalizarea înregistrarii, utilizatorul va primi un nume de utilizator si o parola ) denumite în continuare „datele utilizatorului”) La prima accesare, utilizatorul va fi obligat sa schimbe parola primita, cu o parola cunoscuta numai acestuia. Datele utilizatorului îi permit acestuia sa vizioneze, sa-si modifice propriile date sau, dupa caz, sa revoce sau sa completeze orice consimtamânt dat privind procesarea datelor.

Daca se considera afectat utilizatorul va notifica de urgenta detinatorul Site-ul Web PLESCAVITA.RO asupra neconformitatilor sau incovenientelor aparute , forma de corespondenta fiind notificarea transmisa prin mail.

Dupa primirea notificarii Site-ul Web PLESCAVITA.RO va bloca accesul la zona protejata prin parola pentru respectivele date ale utilizatorului. Aceasta blocare poate fi anulata numai dupa ce Site-ul Web PLESCAVITA.RO va primi o solicitare separata din partea utilizatorului, sau dupa o noua înregistrare Utilizatorul poate solicita anularea înregistrarii în orice moment, în scris, daca o asemenea anulare nu afecteaza derularea unei tranzactii în curs de desfasurare. În aceasta situatie, Site-ul Web PLESCAVITA.RO va sterge toate datele utilizatorului si alte date referitoare la acesta, imediat ce acestea nu mai sunt necesare.

Capacitatea de a accepta Termenii de utilizare

Capacitatea de a accesa Site-ul Web PLESCAVITA.RO este conditionata de a avea varsta minima de 18 ani , de a întelege prezentele conditii de utilizare ,de a respecta conditiile de utilizare.

În cazul în care nu îndepliniti conditia de vârsta, solicitam sa apelati la un /sau parinti/tutore legal.

Cesiune

Acesti Termeni de utilizare, precum si orice drepturi si licente acordate mai jos, nu pot fi transferate sau atribuite/însusite de catre utilizator, ele pot fi detinute fara restrictii de PLESCAVITA.RO.

Propietatea intelectuala plescavita.ro

Acest site web contine poate contine multe marci valoroase detinute si utilizate de catre PLESCAVITA.RO . Aceste marci sunt utilizate pentru a distinge produsele Plescavita.ro lui de calitate si servicii. Aceste marci înregistrate si de proprietate legate de proprietate sunt protejate de reproducere si de simulare în temeiul legislatiei nationale si internationale si nu sunt pentru a fi copiate fara acordul FIIND GUVERNATE DE LEGISLATIA DIN România dar si de cele internationale daca exista incidenta la acest nivel.

Textul, grafica si coduri HTML continute în acest site sunt proprietatea exclusiva a lui PLESCAVITA.RO . Cu exceptia cazului în care se mentioneaza altfel, textul, grafica si coduri HTML continute aici nu pot fi copiate, distribuite, afisate, reprodusa sau transmisa în orice forma sau prin orice mijloace, fara acordul prealabil scris al PLESCAVITA.RO.

Site-ul Web PLESCAVITA.RO se poate lega la site-uri care nu sunt întretinute de catre sau în legatura cu PLESCAVITA.RO. Hiper-text link-uri sunt oferite ca un serviciu pentru utilizatorii si nu sunt sponsorizate de catre sau afiliat cu acest site web sau PLESCAVITA.RO.

PLESCAVITA.RO nu a revizuit site-urile hiper-sau legate de pe acest site web si nu este responsabil pentru continutul orice alt site. Aceste link-uri sunt pentru a fi accesate pe riscul propriu al utilizatorului. PLESCAVITA.RO nu face declaratii sau garantii cu privire la continutul, caracterul complet sau exactitatea acestor link-uri sau site-uri hiper-legate de acest site. În plus, PLESCAVITA.RO nu sustine si nu aproba în mod implicit site-uri terte hiper-legate de acest site.

General

Sunteti de acord ca:
(i) Site-ul Web PLESCAVITA.RO se considera localizat exclusiv în Bucuresti – România .
Acesti Termeni de utilizare vor fi guvernate de legile Statului Român , fara legatura cu conflictul de legi. Orice pretentie sau disputa între tine si despre PLESCAVITA.RO, care apare în tot sau în parte, de la site-ul Trenta va fi decisa exclusiv de catre o instanta de jurisdictie competenta situata în jurisdictia de sediu social al PLESCAVITA.RO. Acesti Termeni de utilizare, împreuna cu un preaviz dat PLESCAVITA.RO de confidentialitate site-ul, precum si orice alte notificari legale publicate de PLESCAVITA.RO pe site-ul, trebuie sa constituie întregul acord între dumneavoastra si a lui PLESCAVITA.RO cu privire la site-ul. Daca orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerata invalida de catre un tribunal de jurisdictie competenta, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestor Conditii de utilizare, care ramân în vigoare si cu efecte depline. Nici o renuntare la orice termen lung a acestor Termeni aceste de utilizare va fi considerata o renuntare ulterioara sau continua a termenului sau orice alt termen, precum si nerespectarea de catre PLESCAVITA.RO, sa revendice orice drept sau prevedere conform acestor Conditii de utilizare nu va constitui o renuntare de astfel de drept sau prevedere. PLESCAVITA.RO, îsi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare în orice moment si fara notificare prealabila, si ca este responsabilitatea dumneavoastra sa revizuiasca aceste Conditii de furnizare a serviciilor pentru orice modificari. Utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ul Web PLESCAVITA.RO în urma oricarei modificari a acestor Conditiile de utilizare va semnifica acordul dvs. pentru a si acceptarea termenilor sale prezente sau revizuite.

Continutul site-ului

Informatiile din acest site au fost introduse cu buna-credinta, dar numai cu scopul de informare generala.

SERBIAN CUISINE S.R.L. nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte; aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii.

Nici o informatie continuta in acest site nu constituie o recomandare pentru investire in nici o companie membra a SERBIAN CUISINE S.R.L..

Nici SERBIAN CUISINE S.R.L., nici alta companie membra a SERBIAN CUISINE S.R.L., nici angajatii lor sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

SERBIAN CUISINE S.R.L. isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Produse

Pljeskavica Mala
„Plescavita Mică…
Carne de Vita sau Porc (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Mala Clasic
„Plescavita Mică, reteta clasica cu ceapa…
Carne de Vita sau Porc cu ceapa (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Mala GURMAND
„Plescavita Mică Gurmand, Reteta imbogatita cu cascaval si bacon…
Carne de Vita sau Porc cu cascaval si bacon (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Velika
„Plescavita Mare…
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (100 g), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Castraveti, Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (150 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Velika Clasic
„Plescavita Mare Gurmand, reteta clasica cu ceapa…
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (100 g), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Castraveti, Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (150 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Velika GURMAND
„Plescavita Mare Gurmand, Reteta imbogatita cu cascaval si bacon…
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (100 g), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Castraveti, Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (150 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćufte Mala GURMAND (3 chiftele s^rbesti in chifla)
„Plescavita Chiftele Mică GURMAND..
Carne de Vita sau Porc cu Ceapa, Usturoi, Cascaval si Bacon (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćufte Velika GURMAND (5 chiftele s^rbesti in chifla)
„Plescavita Chiftele Mare GURMAND..
Carne de Vita sau Porc cu Ceapa, Usturoi, Cascaval si Bacon (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Mala (4 mici s^rbesti in chifla)
„Plescavita Mici, porție mică
Carne de Vita sau Porc (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Mala Clasic(4 mici s^rbesti in chifla)
„Plescavita Mici, porție mică, reteta clasica, cu ceapa
Carne de Vita sau Porc cu ceapa (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Mala GURMAND (4 mici s^rbesti in chifla)
„Plescavita Mici, porție mică, reteta imbogatita cu cascaval si bacon
Carne de Vita sau Porc cu cascaval si bacon (150 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Velika (6 mici s^rbesti in chifla)
„Plerscavita Mici porție mare…
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Velika Clasic (6 mici s^rbesti in chifla)
„Plerscavita Mici porție mare, reteta clasica, cu ceapa…
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pljeskavica Ćevapi Velika GURMAND (6 mici s^rbesti in chifla)
„Plerscavita Mici porție mare, reteta imbogatita cu cascaval si bacon
Carne de Vita sau Porc (250 g, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Pulpa Pui
„Pulpa de Pui dezosata (200 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Piept Pui Mala
„Piept de Pui dezosat (150 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Piept Pui Velika
„Piept de Pui dezosata (250 Gr, inainte de preparare, Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Carnati
„Carnati Vita/ Porc (200 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Muschi de Porc Mala
„Muschi de Porc (150 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Muschi de Porc Velika
„Muschi de Porc (250 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Muschi de Porc Afumat Mala
„Muschi de Porc Afumat (150 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Muschi de Porc Afumat Velika
„Muschi de Porc Afumat (250 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Ceafa de Porc Mala
„Ceafa de Porc (150 Gr, inainte de preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Kifla Ceafa de Porc Velika
„Ceafa de Porc (250 Gr, inainte de si preparare), Cartofi Prajiti (75 Gr), Rosii, Salata Verde, Ceapa, Salata de Varza Alba, Salate sârbești la alegere Urnebes, Susan, Ljutenica, Trljanica, Moravska (100 g), Chifla Rustica
Alergeni: Gluten, Soia, Susan, Lactate”
Pita Post Wrap – VEGAN
„Vinete, Dovlecel, Broccoli, Ciuperci, Orez, Pesmet, Faina, Mălai, Salata de Varza Albă și sos Tartar de Casa
Alergeni: Gluten”
Mekica Post – VEGAN
„Mechița
este un preparat de patiserie sârbesc gatit în friteuza.
Similar în România este Gogoașă sau Lángos.

Onion Rings, Ljutenica, Castraveti Murati”
Krompiruša Post Burger – VEGAN
„Veggie Burger (Cartofi, Morcovi, Praz, Muștar, Pesmet, Faina, Cimbru, Rozmarin, Pătrunjel, Piper, Usturoi), Sos Ljutenica, Salata Verde, Castraveți Murati, Cartofi Prajiti (75 Gr), Tortilla de Grau
Alergeni: Gluten, Muștar”
Bukovača Post Wrap – VEGAN
„Ciuperci Pleurotus Grill, Dovlecel Grill, Vânată Grill, Cartofi Prăjiți (75 gr), Sos Ljutenica, Sos Usturoi (Usturoi, Pătrunjel, Ulei, Oțet, Sare), Lipie din Grâu
Alergeni: Gluten”
Kiki Riki Post Kifla – VEGAN
„Ciuperci Pleurotus Pane, Alune (Kiki Riki), Faina, Pesmet, Roșii, Ceapa grill, Cartofi Prăjiți (75 Gr), Chifla rustica
Alergeni: Gluten, Alune”
Pečurka Grill – VEGAN
Ciuperci Champignon la Gratar
Pečurka Grill Gurmand- VEGGIE
Ciuperci Champignon la Grătar umplute cu cașcaval
Cartofi Prajiti – VEGAN
„Cartofi Fresh (Necongelati), prajiti in ulei de floarea soarelui High Oleic
200g înainte de prajire”
Salata Urnebes – VEGGIE
Branza Feta, Boia Dulce, Usturoi
Salata Ljutenica – VEGAN
Rosii, Ardei Kapia, Usturoi, Ardei Iute, Ulei
Salata Trljanica – VEGAN
Ardei sârbești dulci, uscați, Praz
Salata Moravska – VEGAN
Morcovi, Ardei Copți, Praz, Oțet, Ulei
Salata Susan – VEGGIE
„Smantana, Branza Feta, Susan
Alergeni: Lactate, Susan”
Onion Rings – VEGAN
„Inele de Ceapa, Faina, Pesmet
Alergeni: Gluten”
Mozzarella Sticks – VEGGIE
„Mozzarella, Faina, Pesmet
Alergeni: Lactate, Gluten”
Jalapeño Poppers – VEGGIE
„Ardei Jalapeno umpluți cu brânză Cheddar, faina, pesmet
Alergeni: Lactate, Gluten”
Camembert Bites – VEGGIE
„Branza Camembert, Faina, Pesmet
Alergeni: Lactate, Gluten”
Chifla (Fresh) – 160 Gr
„Chifla Sârbească Rustica
Alergeni: Gluten”
Pljeskavica Vrac S^rbesc
„Carne de Vita sau Porc (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica CLASIC Vrac S^rbesc
„Carne de Vita sau Porc si Ceapa (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica GURMAND Vrac S^rbesc
„Carne de Vita sau Porc, Ceapa, Cascaval, Bacon (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica Ćufte GURMAND Vrac S^rbesc
„Chiftele Sârbești
Carne de Vita sau Porc, Ceapa, Cascaval, Bacon (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica Ćevapi Vrac S^rbesc
„Carne de Vita sau Porc (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica Ćevapi CLASIC Vrac S^rbesc
„Carne de Vita sau Porc cu ceapa (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Pljeskavica Ćevapi GURMAND Vrac S^rbesc
„Mici Sarbesti
Carne de Vita sau Porc, Cascaval, Bacon (100 Gr inainte de preparare)
Celebrul preparat sârbesc, original din Orașul Leskovac, preparat de către bucătari sârbi!
Kilo Pljeskavica, cum se numește în Serbia este preparatul întâlnirilor între prieteni și a meselor în familie.
Contine doar carnea pregătită pe grătar.
Painea, salatele și garniturile se comanda separat din categoria Salate și Garnituri.

Prijatno! Pofta Buna!”
Cartofi Prajiti `Vrac S^rbesc`
„Cartofi Fresh (Necongelati), prajiti in ulei de floarea soarelui High Oleic
100 Gr înainte de prajire

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Onion Rings `Vrac S^rbesc`
„Ceapa, Faina, Pesmet
100 Gr, înainte de preparare.
Alergeni: Gluten

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Jalapeño Poppers `Vrac S^rbesc`
„Japenos, Mozzarella, Faina, Pesmet
100 Gr, înainte de preparare.
Alergeni: Lactate, Gluten

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Camembert Bites `Vrac S^rbesc`
„Camembert, Faina, Pesmet
100 Gr, înainte de preparare.
Alergeni: Lactate, Gluten

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Mozzarella Sticks `Vrac S^rbesc`
„Mozzarella, Faina, Pesmet
100 Gr, înainte de preparare.
Alergeni: Lactate, Gluten

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Pulpe Pui `Vrac S^rbesc`
„Pulpe de Pui dezosate (100 Gr, inainte de preparare)

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Piept Pui `Vrac S^rbesc`
„Piept de Pui dezosat (100 Gr, inainte de preparare)

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Carnati Porc/ Vita `Vrac S^rbesc`
„Carne Porc, Carne Vita, Grasime, Membrana Naturala
100 Gr, înainte de preparare.

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Muschi Porc `Vrac S^rbesc`
„Muschi Porc (100 Gr, inainte de preparare)

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Muschi Porc Afumat `Vrac S^rbesc`
„Muschi Porc Afumat (100 Gr, inainte de preparare)

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”
Ceafa de Porc `Vrac S^rbesc`
„Ceafa Porc (100 Gr, inainte de preparare)

Vrac S^rbesc înseamnă ca materia prima este cântărită înainte de preparare.
Astfel, preparatul final are o masa mai mică, în funcție de gradul de gătire.”